Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ESCARGOT DE CRETE - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Νέα παγκόσμια καινοτομία από την Escargot de Crete

Η Escargot de Crete με ενθουσιασμό παρουσίασε το νέο παγκοσμίως καινοτόμο προϊόν της. Η εταιρεία από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα αναγνωρίζεται ως η εταιρία που δημιουργεί παγκόσμιες γαστρονομικές  “πρωτιές“ δημιουργώντας τρόφιμα υψηλής ποιότητας απόλυτα υγιεινά με καταπληκτική γεύση. Η Escargot de Crete έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση με προϊόντα σαλιγκαριών τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν απλά γεύματα σε θεϊκές απολαύσεις με αποτέλεσμα ο καθένας που τα δοκιμάζει να θέλει να τα έχει πάντα στην κουζίνα του.

Η Escargot de Crete μονοπωλώντας το ενδιαφέρον σε ότι πραγματικά καινούργιο συμβαίνει στην παγκόσμια αγορά σαλιγκαριών προσθέτει στην εξαιρετική Gourmet γκάμα της ένα νέο προϊόν. Φιλέτα σαλιγκαριών σε τσάι φασκόμηλο με θυμαρίσιο μέλι.

Το νέο αυτό  προϊόν έρχεται να ανταγωνιστεί τα προμαγειρεμένα φιλέτα σαλιγκαριών τα οποία διατηρούνται σε άλμη και εδώ και δεκαετίες μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στην παγκόσμια αγορά.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη αυτή η νέα εξέλιξη. Η Escargot de Crete, για μια ακόμα φορά, να μετατρέψει μια παραδοσιακή ιδέα, «σαλιγκάρια σε άλμη», σε κάτι επαναστατικό.

Η εκδοχή της Escargot de Crete σε αντίθετη με ότι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά έχει νέα πλεονεκτήματα όσον αφορά την υγεία, τη γεύση και τον τρόπο χρήσης. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προϊόντα τα οποία είναι διατηρημένα σε άλμη , το φιλέτο σαλιγκαριού σε τσάι φασκόμηλου έχει το ελάχιστο δυνατό αλάτι. Φυσικό συντηρητικό αντί για την κοινή άλμη το τσάι φασκόμηλο με θυμαρίσιο μέλι διατηρεί στο απόλυτο τη φρεσκάδα της μοναδικής πρώτης ύλης που παράγεται επίσης από τις μονάδες εκτροφής της Escargot de Crete. Φασκόμηλο και θυμαρίσιο μέλι δύο δώρα της ελληνικής γης με έντονα τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Η Escargot de Crete για ακόμη μια φορά εμπνέεται από ένα αγαπημένο βότανο της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδος και πρωτοτυπεί. Βότανο των αθανάτων, Salvia η θεραπευτική, Ελληνικό βλαστάρι για τους Κινέζους και ελληνικό τσάι για τους Γάλλους είναι μερικές από τις ονομασίες που αποδίδονται σε αυτό το εξαιρετικό βοτάνι της χώρας μας. Το φασκόμηλο χρησιμοποιείται από πολύ παλιά για την αντιμετώπιση κρυωμάτων, πονόλαιμου, δαγκωμάτων από φίδια και καρκίνου. Πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά (Yinrongetal., 1999) με αντιβιοτική, αντιμυκητική, αντισπασμωδική και υπογλυκαιμική δράση και με αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές στομαχικές, τονωτικές και καρδιοτονωτικές ιδιότητες ενώ χρησιμοποιείται και κατά των νευραλγιών. Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες έρευνες, η χρήση του έχει θετική επίδραση στη θεραπεία του Αλτσχάιμερ και στην υπερλιπιδαιμία.

Ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του νέου της προϊόντος ο Δρ. Κιαγιάς, εμπνευστής και δημιουργός της EscargotdeCrete, ανακοίνωσε την ίδρυση του «Κέντρου Ερευνών EscargotdeCrete» που σκοπό έχει την ανάλυση της σχέσης των σαλιγκαριών που παράγει μέχρι σήμερα η εταιρεία με βιοδυναμικές και βιολογικές αρχές κατά του καρκίνου, των καρδιοπαθειών, κατά του Alzheimer και της παχυσαρκίας.
Ήδη μια σειρά από αναλύσεις πάνω στα λιπαρά των προϊόντων αποδεικνύουν ότι στο σαλιγκάρι κυριαρχούν τα λεγόμενα καλά ή αλλιώς απαραίτητα λιπαρά για τον ανθρώπινο οργανισμό, σε ποσοστό 84% και τα οποία δημιουργούν την καλή χοληστερίνη αλλά επίσης αποδεικνύουν τον πλούτο των σαλιγκαριών σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Τα φιλέτα της είναι γνωστά σαν τα Escargot de Crete “Blondes” και είναι τα πιο αγνά σε θρεπτικές αξίες καθώς παράγονται με βιολογικές και βιοδυναμικές αρχές.
Η γευστική αξία κατατάσσει αυτό το προϊόν όπως και όλα τα φιλέτα της Escargot de Crete μοναδικά καθώς δημιουργούν μια νέα εντελώς διαφορετική γαστρονομική ποιότητα όσον αφορά τα τρόφιμα με Gourmet χαρακτήρα. Η Escargot de Crete δημιουργεί ¨Νέους ορίζοντες στη γαστρονομία¨.

Για περισσότερες πληροφορίες τύπου  
Στοιχεία επικοινωνίας
Γερμανικά,Ελληνικά
Susan@marketgap.co.uk
Rebecca@marketgap.co.uk
escargot.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE