Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ"
Έκκληση βοήθειας απευθύνει το ‘βοήθεια στο σπίτι Παλαιόχωρας’, ένα ακριτικό κοινωφελές πρόγραμμα στο Δήμο Καντάνου - Σελίνου το οποίο κατευθύνεται καθημερινά στα χωριά του Πελεκάνου και παρέχει νοσηλευτική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη στους ηλικιωμένους και στα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.
Όμως το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν για την μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων χάλασε και ο Δήμος από τον οποίο υποστηρίζεται το πρόγραμμα αδυνατεί λόγω οικονομικών δυσκολιών να επιλύσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει.

Παρακαλούμε αν μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτή την επείγουσα περίπτωση, διότι η αναγκαιότητα είναι τεράστια αφού οι ηλικιωμένοι έχουν μείνει μόνοι και αβοήθητοι χωρίς να τους παρέχεται η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα που τους εξασφαλίζει ποιότητα ζωής.
Το όχημα δεν χρειάζεται να είναι καινούργιο απλά λειτουργικό και στα 1200 cc τετράπορτο ώστε να εξυπηρετεί το δύσκολο έργο τους. Αν μπορείτε να δωρίσετε κάποιο διαθέσιμο όχημα, θα φροντίσουμε να βάλουμε το όνομα του χορηγού και θα βραβεύσουμε αυτήν την αξιέπαινη πράξη από το Ροταριανό όμιλο Χανίων.

Τα τηλέφωνα με τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε είναι το 6972138588 και 2823041620 ώστε να σας φέρουμε σε επαφή με τους αρμόδιους του Δήμου και να γίνει η παράδοση του οχήματος.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ 14/12/2015
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE