Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ: ΣΕΞΥ HOMEWEAR ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ: ΣΕΞΥ HOMEWEAR ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

Υπόθεση Γυναικείες Πιτζάμες: Σέξυ Homewear Προτάσεις Που Θα Λατρέψεις

 


Είμαστε ένα βήμα πριν μπει ο χειμώνας και εσύ ανυπομονείςγια τις κρύες μέρες, με κουβέρτα στον καναπέ. Βέβαια όταν σκέφτεσαι τις γυναικείες πιτζάμες σου, δεν είσαι το ίδιο ενθουσιασμένη.

Μην ανησυχείς όμως και δεν χρειάζεται να φορέσεις και φέτος τις ίδιες βαρετές πιτζάμες. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις4 σέξυ προτάσεις homewear,που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Γιατί μπορείς να είσαι στιλάτη, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι.

Γυναικείες πιτζάμες

 

Αν είσαι από αυτές που δεν διαπραγματεύονται την άνεσή τους, αλλά θέλεις μια πιο παιχνιδιάρικη και κοριτσίστικη διάθεση μέσα στο σπίτι, τότε οι γυναικείες πιτζάμες είναι η τέλεια επιλογή!

Τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν, ενώ τα girly σχέδια και printsείναι ότι πιο χαριτωμένο έχεις δει. Μπορείς να επιλέξεις μακριές για τις χειμωνιάτικες μέρες, αλλά και κοντές σατέν ή βαμβακερές, για φθινόπωρο και καλοκαίρι.

Νυχτικά

 

Τα νυχτικά είναι ξεκάθαρα ότι πιο βολικό και αέρινο μπορείς να φορέσεις στο κρεβάτι.δεν περιορίζονται όμως μόνο στον ύπνο. Τα σατέν νυχτικά είναι ότι καλύτερο για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία με τον σύντροφό σου.
Είτε προτιμάς τα μακριά μέχρι το γόνατο, είτε ένα sexy κοντό με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, είναι σίγουρο πως θα εξάψεις τη φαντασία του. Μπορείς ακόμα να διαλέξεις σατέν νυχτικά με λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια, για σαγηνευτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.
Μια τεράστια ποικιλία από νυχτικά & γυναικείες πιτζάμες από 20€ σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

 

Babydoll

Τριγυρνώντας με ένα babydollμέσα στο σπίτι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ο σύντροφός σου δεν θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σου. Τα babydollείναι από τα πιο αισθησιακά πράγματα που μπορείς να φορέσεις, αφού γλιστράνε πάνω στο κορμί και αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη.
Μονόχρωμα ή με εντυπωσιακά prints, με δαντέλα, διαφάνεια ή εντυπωσιακά δεσίματα στο μπούστο, τα babydoll θα σε κάνουν μια ακαταμάχητη Λολίτα.

Νεγκλιζέ

 

Τα νεγκλιζέ είναι μια ακόμα πιο sexyversionτου babydoll. Λιγότερο αθώα και περισσότερο προκλητικά, συνδυάζουν τέλεια την άνεση με τον αισθησιασμό. Μακριά ή πιο κοντά, σε πολλά διαφορετικά χρώματα και με σαγηνευτικές διαφάνειες, τα νεγκλιζέ υπόσχονται να μετατρέψουν τις χειμωνιάτικες νύχτες σου, σε καυτά βράδια.

Πού μπορείς να τα βρεις;

Μπες τώρα στο onlineshop του e-string και ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία από πολυτελή γυναικεία εσώρουχα και homewear, που θα σε κάνουν να νιώθεις και να δείχνεις σαν την απόλυτη φαντασίωση!

 
Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE