Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΠΕΤΟΥΣΗΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΤΟΥΣΗΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Petousis • Hotel & Suites

Το ξενοδοχείο Petousis Hotel & Suites στο Ηράκλειο, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Ηρακλείου, το καθιστά ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν τη χαλάρωση της θάλασσας και την εγγύτητα μια ζωντανής ζωής στην πόλη. Είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει το μοντέρνο και παραδοσιακό στυλ με υλικά ξύλου και πέτρας να κυριαρχούν, εναρμονίζοντας το παρόν με το παρελθόν. Στα δωμάτια και στις σουίτες μας θα βιώσετε την απόλυτη αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς. Είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο σε μια από τις εξωτερικές πισίνες μας, είτε πίνοντας το κοκτέιλ σας στο μπαρ της πισίνας ή στο εσωτερικό καφέ-μπαρ μας, είτε δοκιμάζοντας την εξαίσια κρητική κουζίνα στα εστιατόρια μας ή απλά χαλαρώνοντας στο σπα, σας υποσχόμαστε ότι ο σκοπός μας είναι να κάνουμε τη διαμονή σας με μας μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Τα συστατικά για να ζήσετε τις διακοπές των ονείρων σας είναι ακριβώς δίπλα σας. Αμμώδης παραλία, θαλάσσια σπορ, παραλιακά μπαρ, καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, όλα σε κοντινή απόσταση. Προσβασιμότητα στο κέντρο της πόλης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συχνότερα από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να ζητήσετε. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα, μαζί με τα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας μας, θα κάνουν το ταξίδι σας με εμάς μια ανάμνηση την οποία θα αναπολείτε με χαμόγελο στην διάρκεια των χρόνων.

Έτσι, ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στο πολυχώρο Πετούσης, ένα απίστευτο μέρος για να μείνετε στην απίστευτη Κρήτη!

Το ξενοδοχείο της επιλογής σας στο Ηράκλειο, στο νησί της Κρήτης. Η Κρήτη είναι το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης με μοναδική ιστορία. Το μινωικό ανάκτορο και άλλα μνημεία είναι σχεδόν ανέγγιχτα στο πέρασμα του χρόνου, ως απόδειξη του μεγάλου πολιτισμού που άκμασε στο νησί πριν από αιώνες. Η φυσική ομορφιά, οι εντυπωσιακές εναλλαγές του τοπίου, το μεσογειακό κλίμα, τα αγαθά της κρητικής γης και της θάλασσας και το πιο σημαντικό από όλα, το ταμπεραμέντο των κατοίκων της, θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη.

Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα της Κρήτης. Η θέση του στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων το καθιστά μία από τις πιο συναρπαστικές και ζωντανές πόλεις της Μεσογείου για να επισκεφθείτε όλο το χρόνο. Οδηγώντας γύρω από την περιοχή κάτω από το γαλάζιο του ουρανού και το λαμπερό ήλιο με τοπία πέρα από κάθε φαντασία, πλαισιωμένα από τα καλοδιατηρημένα μικρά χωριά στα βουνά ή δίπλα στο Αιγαίο πέλαγος, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά μουσεία και μοναστήρια, κολπίσκους και φαράγγια, βουνά και λίμνες , πολυτελή καταστήματα μόδας και παραδοσιακά καταστήματα προϊόντων... οι επιλογές είναι ατελείωτες. Καθώς η νύχτα προσεγγίζει οι επιλογές δεν σταματάνε. Το ηλιοβασίλεμα μπορεί να σας βρει να πίνετε "ρακή" με τους πρεσβυτέρους στην πλατεία του χωριού να σας λένε ιστορίες για το παρελθόν ή να πίνετε κοκτέιλ δίπλα στην παραλία χαλαρώνοντας με τους μαγευτικούς ήχους της θάλασσας ή να χορεύετε σε ξέφρενους ρυθμούς στα κλαμπ με DJs ή με συγκροτήματα ζωντανής μουσικής.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE