ENTERCITY.GR - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ Διαφήμιση


ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ
Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ

Η Νέα Μόδα στην Διακόσμηση Επιβάλλει την Πέτρα

Σας έχουν κουράσει τα έπιπλα που ξεθωριάζουν στον ήλιο, φθείρονται από την βροχή και γεμίζουν ραγίσματα ή ακόμα και να σπάνε, ανάλογα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας, είτε είναι τοποθετημένα εντός σπιτιού είτε σε κάποιον εξωτερικό χώρο όπως μια αυλή ή ένας κήπος; Μην κάνετε το λάθος να επενδύσετε σε τραπέζια και καθιστικά από υλικά κατώτερης ποιότητας, μιας και τα προβλήματα που πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν, είτε μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα, είναι ποικίλα. Ιδιαίτερα λοιπόν αν στοχεύετε στην διάρκεια μαζί με την ποιότητα και την κομψότητα, η πέτρα μοιάζει η καλύτερη επιλογή, μιας και τα έπιπλα που έχουν ως βάση τους το υλικό αυτό, σας επιτρέπουν να τα χαρείτε για όσα χρόνια θέλετε ή ακόμα και να τα περάσετε στις επόμενες γενιές.

Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε έπιπλα κήπου, τα πέτρινα τραπέζια και καθιστικά μοιάζουν μονόδρομος, τόσο για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω όσο και για λόγους αισθητικής, μιας και πολύ λίγα υλικά υποδηλώνουν την πολυτέλεια όσο η πέτρα. Η στροφή μιας σειράς εταιριών, σε διεθνές επίπεδο, στο συγκεκριμένο υλικό το αποδεικνύει, ενώ βλέπουμε πως όσο περνούν τα χρόνια, οι δυνατότητες προσαρμογής ενός υλικού το οποίο για πολλά χρόνια θεωρούνταν δύσκολο ή ακόμα και αδύνατο να επεξεργαστεί, αυξάνονται όλο και περισσότερο. Σε αυτό το πλαίσιο, πλέον προσφέρονται επιλογές σε μέγεθος, χρώμα, ακόμα και λεπτομέρειες, με την αναδομημένη πέτρα, που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές κυρίως στο τελευταίο σκέλος.

Επιπλέον οι δυνατότητες προσαρμογής επεκτείνονται και στους συνδυασμούς με άλλα υλικά, τα οποία περιλαμβάνουν ξύλο και μέταλλο, ή ακόμα και την πρόσμιξη με γυαλί ή και οπτικές ίνες. Προφανώς, οι επιλογές αυτές ενδείκνυνται περισσότερα για πέτρινα τραπέζια και καθιστικά εσωτερικού χώρου, μιας και τα προαναφερθέντα υλικά δεν ενδείκνυνται σε μεγάλο βαθμό για εξωτερικές συνθήκες. Σε έναν κλειστό χώρο όμως, όπως ένα σαλόνι ή μια τραπεζαρία, οι συνδυασμοί αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα, δίνοντας μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας καθώς και ψήγματα ρετρό αισθητικής.

Όσον αφορά τον κήπο ή την αυλή σας, ένα πέτρινο καθιστικό μοιάζει η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, και να απολαύσετε την κηπουρική του χώρου ή απλά τον καθαρό αέρα. Ιδιαίτερα στον ήλιο, τον οποίο απολαμβάνουμε στην χώρα μας τις περισσότερες μέρες του χρόνου, ένα πέτρινο παγκάκι για παράδειγμα, ζεσταίνεται ευχάριστα για όλη την διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας έναν άνετο χώρο για χαλάρωση ακόμα και τις φθινοπωρινές μέρες. Και τον χειμώνα όμως, η θερμοκρασία και η γενικότερη άνεση που προσφέρει ένα πέτρινο έπιπλο είναι πολύ ανώτερη, από κάτι αντίστοιχο όπως το ξύλο, για παράδειγμα.

Επιπλέον, τα διαφορετικά είδη του αρχικού υλικού που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στο εμπόριο για οποιοδήποτε πέτρινο τραπέζι ή καθιστικό, δίνουν την δυνατότητα για διάφορα είδη υφής και μοτίβων, ενώ με τα χρόνια, αποκτούν μια άκρως γοητευτική πατίνα, η οποία τους δίνει μια νεοκλασική χροιά, εντείνοντας την κομψότητά τους. Οι λεπτομέρειες αυτές βέβαια αναδεικνύονται καλύτερα στους εσωτερικούς χώρους, μιας και το κατάλληλο φως μπορεί να αναδείξει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πέτρινου επίπλου σας.

Πολλοί βέβαια ανησυχούν και διστάζουν μπροστά στην επιλογή ενός πέτρινου τραπεζιού ή καθιστικού, κυρίως λόγω βάρους και μεγέθους. Οι διάφορες εταιρείες όμως που δραστηριοποιούνται στον χώρο, έχουν βρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα μεταφοράς και εγκατάστασης που υπάρχουν, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε διστακτικότατα για τέτοιου είδους θέματα, να είναι πλέον άτοπη.

Το καθιστικό/σαλόνι και η αυλή/κήπος είναι αμφότεροι χώροι τους οποίους πρέπει να απολαμβάνεται και να νιώθετε περήφανοι για την ύπαρξή τους.  Τίποτα δεν θα σας επιτρέψει να νιώσετε τα παραπάνω περισσότερο από ένα πέτρινο τραπέζι ως κέντρο της τραπεζαρίας σας ή ένα πέτρινο παγκάκι. Εσείς απλά επιλέξτε τι ακριβώς προτιμάτε και απολαύστε την πολυτέλεια και την  κομψότητα που μόνο η πέτρα μπορεί να προσδώσει. 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
booked.net

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Προβληθείτε στο Entercity.gr :: Η εταιρεία μας :: Οι συνεργάτες μας :: Κατασκευή ιστοσελίδας :: Καταχωρήστε το site σας :: Free Internet :: Επικοινωνία