Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αυτοκόλλητες Ετικέτες για βιομηχανικές εφαρμογές. Χρήσιμες πληροφορίες για να επιλέξετε τις κατάλληλες για τη δική σας επιχείρηση.

Οι ανάγκες για ετικέτες στη σύγχρονη βιομηχανία είναι ποικίλες και αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Οι ετικέτες θα πρέπει να πληρούν μια σειρά προδιαγραφών και ποιοτικών κριτηρίων και να είναι συμβατές με κανονισμούς που ορίζονται από τους εκάστοτε φορείς, καθώς και να ικανοποιούν στο έπακρο τις αισθητικές και σχεδιαστικές ανάγκες που προκύπτουν από το σύγχρονο μάρκετινγκ.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αυτοκόλλητων ετικετών. Κάθε είδος έχει και τον δικό του τύπο κόλλας που επιτρέπει στην ετικέτα να προσκολλάται σε διαφορετικές επιφάνειες αναλόγως με τη χρήση για την οποία αυτή προορίζεται. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους ετικετών και τους τρόπους χρήσης τους, ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο αυτοκόλλητης ετικέτας για τις ιδιαίτερες ανάγκες τις επιχείρησής σας.

Οι σύγχρονες αυτοκόλλητες ετικέτες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν ανάγκες όπως:

• Ασφάλεια προϊόντων - κάλυψη όλων των σχετικών βιομηχανικών και ρυθμιστικών απαιτήσεων.

• Αντοχή - εξασφαλίζοντας ότι οι ετικέτες θα παραμείνουν ακέραιες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων που έχουν επισημανθεί.

• Κορυφαία οικονομική απόδοση - εξασφάλιση της ιδανικής ισορροπίας μεταξύ κόστους και απόδοσης.

• Sustainability - μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του προϊόντος και ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Αναψυκτικά

Η βιομηχανία ποτών και αναψυκτικών είναι γνωστή για το εξαιρετικό marketing και branding των προϊόντων της, με στόχο να προσελκύσει το βλέμμα του καταναλωτή και να τονώσει τη λήψη αποφάσεων στο σημείο πώλησης. Οι ετικέτες πρέπει να διατηρούν μια εμφάνιση υψηλής ποιότητας και άψογη απόδοση σε μεταβαλλόμενες συνθήκες, κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της κάθε φιάλης.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφιάλωσης, η κόλλα πρέπει να παρέχει καλή πρόσφυση σε χειροκίνητες και αυτόματες εφαρμογές, πιθανώς σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε υγρές συνθήκες. Περιοχές όπου υπάρχει ασυνεπής επαφή μεταξύ της ετικέτας και της φιάλης ενδέχεται να μην είναι άμεσα ορατές, αλλά μπορεί να οδηγήσουν στην ανάπτυξη φυσαλίδων ή πτυχών.
Οι διαφανείς ετικέτες δίνουν στις συσκευασίες ένα ιδιαίτερο “nolabellook”, επομένως είναι ζωτικής σημασίας η κόλλα να παραμένει διαυγής κατά τη διάρκεια της ζωής της φιάλης. Απαιτείται άριστη επαφή της επιφάνειας με την κόλλα για να αποφευχθεί η φθορά. Εάν η έκθεση σε υγρασία ή νερό είναι πιθανή μετά την εφαρμογή των ετικετών, η κόλλα θα πρέπει να είναι ανθεκτική στη φθορά (λεύκανση) που προκαλεί το νερό.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Διαρκή Αγαθά
Η σήμανση των διαρκών αγαθών δημιουργεί ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες για την αντοχή και τον κύκλο ζωής μια ετικέτας.
Οι απαιτήσεις για ανθεκτικότητα στην έκθεση της ετικέτας σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της θερμότητας, των χημικών ουσιών και των διαλυτών, της υγρασίας και του νερού, της μηχανικής καταπόνησης, των εξωτερικών καιρικών συνθηκών και του υπεριώδους φωτός, ποικίλλουν σημαντικά. Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, πληροφορίες όπως η αναγνώριση μοντέλου, οι σειριακοί αριθμοί κ.α. πρέπει να διαρκούν καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος που φέρει την ετικέτα.
Ως εκ τούτου, η ανθεκτική σήμανση είναι μια κατηγορία όπου πιθανώς θα χρειαστεί ένα crosslinked συγκολλητικό υλικό, για παράδειγμα UV ακριλικόή με ενεργό καταλύτη.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Τρόφιμα
Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί βασικό παράγοντα για τη βιομηχανία τροφίμων. Η ετικέτα πρέπει να παραμείνει προσκολλημένη προκειμένου να φαίνεται ξεκάθαρα η μάρκα, το προϊόν ή η τιμή και η ημερομηνία. Παράλληλα, θα πρέπει να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των τροφίμων.
Η σήμανση των τροφίμων έχει μακράν τον μεγαλύτερο όγκο στις αυτοκόλλητες ετικέτες. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων συσκευασίας, από γυαλί και σκληρά ή μαλακά πλαστικά, μέχρι υλικά με βάση τις ίνες, όπως χαρτί και χαρτόνι, καθώς και μέταλλα. Οι ετικέτες εφαρμόζονται επίσης απευθείας στην επιφάνεια του ίδιου του τρόφιμου. Οι συνθήκες εφαρμογής και συντήρησης των ετικετών ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από τη θερμοκρασία δωματίου μέχρι την ψύξη, την κατάψυξη, την ξηρότητα ή την υγρασία.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Οικιακή & Προσωπική Φροντίδα
Η ετικέτα οικιακής και προσωπικής φροντίδας αξιοποιεί ιδιαίτερα την εικόνα του προϊόντος, σε επίπεδο branding, για την προσέλκυση καταναλωτών. Ιδιαίτερα για τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, η παρουσίαση της μάρκας θέτει υψηλά στάνταρ για τη σαφήνεια και την ποιότητα της ετικέτας.
Η αντοχή της ετικέτας αποτελεί ,ωστόσο, πρόκληση λόγω του ότι τα προϊόντα χρησιμοποιούνται συχνά σε συνθήκες με υψηλά επίπεδα υγρασίας για μεγάλες χρονικές περιόδους. Οι ετικέτες ενδέχεται επίσης να εκτεθούν ένα ευρύ φάσμα λαδιών και χημικών ουσιών από τα περιεχόμενα του ίδιου του περιέκτη.
Επιπλέον, οι ετικέτες εφαρμόζονται σε εύκαμπτες πλαστικές συσκευασίες και πρέπει να κάμπτονται χωρίς να σχηματίζουν πτυχές. Εάν η ετικέτα ξεκολλάει στις άκρες ή σε κάποιο άλλο σημείο, τότε η κόλλα είναι πιθανό να υποστεί λεύκανση με την έκθεση στο νερό.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Βιομηχανία Χημικών / Πετρελαιοειδών
Ασφάλεια, πληροφόρηση, ανιχνευσιμότητα και αποφυγή απώλειας αποθεμάτων - η ετικέτα μετατρέπει τα βιομηχανικά χημικά προϊόντα που είναι αποθηκευμένα σε εμπορευματοκιβώτια μεσαίας χωρητικότητας (IBC), τύμπανα χάλυβα και HDPE, καθώς και πολλούς άλλους τύπους εμπορευματοκιβωτίων, σε χρήσιμα αγαθά.
Η επιλογή της ετικέτας και της κόλλας πρέπει να λαμβάνει υπόψη την επιφανειακή ενέργεια των πολικών επιφανειών όπως τα μέταλλα, τα χρώματα και τις λάκες αλλά και τις ακόμα πιο δύσκολες μη πολικές επιφάνειες, όπως το πλαστικό HDPE. Άλλες παράμετροι περιλαμβάνουν την ομαλότητα ή τραχύτητα της επισημασμένης επιφάνειας, την κατάσταση της επιφάνειας κατά την εφαρμογή της ετικέτας και πιθανές απαιτήσεις για στιγμιαία δυνατότητα επανατοποθετήσεως.
Μετά την επισήμανση, η κόλλα πρέπει να αντέχει στις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς των δοχείων, καθώς και οποιαδήποτε επαφή με τα περιεχόμενα του περιέκτη.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Φάρμακα & Καλλυντικά
Tα καινοτόμα υλικά ετικετών φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψης έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν τα μέγιστα σε απαιτητικές φαρμακευτικές, υγειονομικές και εργαστηριακές εφαρμογές και αναπτύσσονται με πλήρη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς, ενώ παρέχεται πλήρης υποστήριξη εγγράφων για επικύρωση και εγκρίσεις. Τα υλικά των ετικετών πρέπει να είναι απόλυτα συμβατά με τα διεθνή πρότυπα και τους κανονισμούς και να φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Στα καλλυντικά, η αισθητική των ετικετών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, οπότε πρέπει να ληφθεί και αυτό υπόψη για την επιλογή της κατάλληλης ετικέτας.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για την Ασφάλεια Προϊόντων
Κατασκευαστές και εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιούν ετικέτες ασφαλείας και λύσεις σε επίπεδο συσκευασίας για την προστασία των αντικειμένων από την παραποίηση / απομίμηση και το λαθρεμπόριο. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες παρέχουν αποτελεσματικό τρόπο αναγνώρισης, πιστοποίησης και επαλήθευσης της ακεραιότητας , καθώς και παρακολούθησης μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού. Προστατεύουν την ασφάλεια των καταναλωτών, την αξία της μάρκας και τα εμπορικά ή κυβερνητικά έσοδα.
Οι ετικέτες για την καταπολέμηση της παραχάραξης ενσωματώνουν συγκεκριμένες ιδιότητες ή συνδυασμούς χαρακτηριστικών στην επιφάνειά τους, ως μέσο επαλήθευσης της ταυτότητας. Αυτές οι ετικέτες είναι δύσκολο να αναπαραχθούν και,ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας που χρησιμοποιείται, η αυθεντικότητά τους μπορεί να ελεγχθεί από ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων, κυβερνητικές υπηρεσίες ή καταναλωτές.
Οι ετικέτες που είναι προειδοποιητικές ή αναθεωρούνται είναι βασισμένες σε καταστρεφόμενα χαρτιά και φιλμ που αλλάζουν εμφάνιση ή καταστρέφονται όταν γίνεται προσπάθεια να αφαιρεθούν, να σπάσουν οι σφραγίδες που φέρουν ή να μεταφερθούν σε άλλα προϊόντα. Οι ετικέτες VOID φαίνονται ξεκάθαρα ότι έχουν καταστραφεί στην περίπτωση που αφαιρεθούν. Επιπρόσθετα, αφήνουν ένα κομμάτι κειμένου ή ένα μοτίβο πάνω στην επιφάνεια από την οποία αφαιρούνται, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφαιρεθεί.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Ελαστικά
Η επισήμανση των ελαστικών αποτελεί μια πραγματική πρόκληση για τις -ευαίσθητες στην πίεση- συγκολλητικές ουσίες. Η τραχύτητα του υποστρώματος και η ανώμαλη κατατομή του ελαστικού περιορίζουν σημαντικά την περιοχή επαφής μεταξύ του ελαστικού και της ετικέτας. Η κόλλα πρέπει επίσης να αντέχει στα χημικά συστατικά του καουτσούκ καθώς στις χημικές ουσίες που βασίζονται σε κηρό ή σιλικόνη που χρησιμοποιούνται συχνά ως παράγοντες απελευθέρωσης καλουπιών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής των ελαστικών. Απαιτείται, επομένως, πολύ επιθετική και άμεση πρόσφυση.
Στα ελαστικά, συνήθως, η ετικέτα εφαρμόζεται με το χέρι σε θερμοκρασία δωματίου, αν και ολοένα και περισσότερες εταιρείες εφαρμόζουν πλέον αυτόματο labelling. Οι μεταγενέστερες συνθήκες αποθήκευσης μπορεί να ποικίλουν από τη θερμοκρασία δωματίου έως τις θερμότερες ή ψυχρότερες συνθήκες σε αποθήκες ή σε εξωτερικούς χώρους. Κατά συνέπεια, η κόλλα πρέπει επίσης να διατηρεί τις ιδιότητές της σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Ποτά και Κρασιά
Στην ανταγωνιστική βιομηχανία κρασιών, οινοπνευματωδών και βιοτεχνικών ποτών, το εμπορικό σήμα και ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται αυτό στο μπουκάλι έχει ζωτική σημασία. Οι παραγωγοί, από τις μάρκες παγκοσμίου φήμης έως τις μικρές ανεξάρτητες εταιρείες, ανταγωνίζονται για να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους σε γεμάτα ράφια λιανικής πώλησης, οπότε οι εντυπωσιακές ετικέτες κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών προσφέρουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα.
Ανεξάρτητα από το πόσο λεπτή είναι η ετικέτα, ο σχεδιασμός και η εκτύπωση και η σωστή επιλογή συγκολλητικής ύλης παρέχει μια βάση για την επίτευξη ενός άψογου οπτικού αποτελέσματος. Ενώ το γυαλί είναι ένα σχετικά απλό υπόστρωμα για την επίτευξη καλής πρόσφυσης, παράγοντες όπως οι επιφανειακές επεξεργασίες της φιάλης δημιουργούν τεράστια διακύμανση στην επιφανειακή ενέργεια, η οποία πρέπει να είναι 38 dynes/cm ή μεγαλύτερη.
Τα περιγράμματα των φιαλών και ιδιαίτερα οι συνθήκες του κύκλου ζωής του προϊόντος αποτελούν επίσης πρόκληση. Οι φιάλες ενδέχεται να είναι κρύες και υγρές κατά την εφαρμογή της ετικέτας. Η θερμοκρασία και η υγρασία σίγουρα θα κυμαίνονται κατά τη μεταφορά και τη μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης. Οι εκτεταμένες συνθήκες ψύξης και πάγου πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη. Διάφοροι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της ετικέτας περιλαμβάνουν την κακή ευθυγράμμιση κατά την εφαρμογή της ετικέτας, την ανύψωση των άκρων, την εμφάνιση φυσαλίδων και την πτύχωση.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για Retail&Logistics
Οι ετικέτες λιανικής πώλησης εφαρμόζονται σε εμπορεύματα μέσα σε καταστήματα, από βιβλία και διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι σε παπούτσια και στρώματα. Εξυπηρετούν μια σειρά σκοπών: διαφημιστική και διακοσμητική χρήση, τιμολόγηση εντός καταστήματος, σήμανση ζύγισης, σήμανση μεγέθους και άλλες πληροφοριακές ανάγκες.
Συνήθως, χρησιμοποιούνται συγκολλητικά γενικής χρήσης.
Για τις τελικές χρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και μεταφοράς, οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι συνήθως προϊόντα μεταβλητής πληροφορίας (VIP), τα οποία δρομολογούν και εντοπίζουν αντικείμενα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, υποστηρίζουν τη διαχείριση αποθεμάτων και εξορθολογούν τις εργασίες. Συχνά, αντιμετωπίζουν σημαντικές φθορές κατά τη διάρκεια των σχετικά μικρών διαστημάτων ζωής τους και μπορεί να απαιτούν καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες σε διάφορα υποστρώματα από πλαστικό και χαρτόνι.

Τύποι Χαρτιών Αυτοκόλλητων Ετικετών

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη χαρτιών για τις αυτοκόλλητες ετικέτες. Κάθε ένα από αυτά είναι κατάλληλο για συγκεκριμένες χρήσεις. Ας δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη:

 

ThermalEconomy
Ένα χαρτί που διαθέτει ειδική θερμική επίστρωση, η οποία γίνεται μαύρη όταν εκτεθεί σε μία πηγή θερμότητας. Αυτός ο τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται συνήθως για καταγραφή πληροφοριών σε βραχυπρόθεσμη βάση, π.χ., καταγραφή σε καταλόγους στα σημεία πώλησης καταστημάτων, ζυγαριές, logistics, ετικέτες διευθύνσεων και περιγραφές τερματικών πλαισίων.

Θερμικό TopCoated
Αυτός ο τύπος χαρτιού διαθέτει μια προστατευτική επίστρωση που προστατεύει τη θερμικά ευαίσθητη περιοχή της όψης της ετικέτας από φθορά που μπορεί να οφείλεται σε λίπη, γράσο, διαλύτες και πλαστικοποιητές (συνήθως από φιλμ συσκευασίας που μπορεί να έρθουν σε επαφή οι ετικέτες κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά). Ο συγκεκριμένος τύπος ετικέτας χρησιμοποιείται συνήθως σε περιβάλλοντα κατάψυξης για προ-συσκευασμένα τρόφιμα (όπως το κρέας και το τυρί) στα σουπερμάρκετ.

Semi-Gloss
Περιλαμβάνει μια γυαλιστερή επίστρωση λευκού χρώματος που δεν περιέχει ξύλο. Πρόκειται για ένα χαρτί που χρησιμοποιείται συνήθως σε πολύχρωμες εκτυπώσεις -στην εκτύπωση θερμικής μεταφοράς- όπου δίνεται έμφαση ακόμα και στην παραμικρή εικαστική λεπτομέρεια.

Vellum (Uncoated)
Πρόκειται για ομαλό και λευκό χαρτί. Είναι μηχανικά επεξεργασμένο και δεν περιέχει ξύλο. Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται συνήθως για εφαρμογές γενικού σκοπού (όπως barcoding και καταγραφή γενικών πληροφοριών σε καταλόγους).

Πολυπροπυλένιο
Το συγκεκριμένο χαρτί διαθέτει ένα διαφανές ή λευκό γυαλιστερό φιλμ που χρησιμοποιείται για άκαμπτες και ανθεκτικές εφαρμογές. Περιλαμβάνει αδιάβροχα υλικά που επιτρέπουν στις αυτοκόλλητες ετικέτες να χρησιμοποιηθούν σε καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και άλλες διαφημιστικές εφαρμογές. Μια ειδική μελανοταινία απαιτείται για την εκτύπωση σε αυτό το υλικό, η οποία είναι συμβατή με τους περισσότερους αξιόπιστους εκτυπωτές της αγοράς.

Κόλλες Ετικετών

Η επιλογή της κατάλληλης κόλλας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για κάθε τύπο ετικέτας. Μία λάθος επιλογή μπορεί να κάνει την ετικέτα να ξεκολλήσει, να ζαρώσει ή να φουσκώσει ή ακόμα και να απορριφθεί σε μια διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης ενός προϊόντος, βάσει κανονισμών/προδιαγραφών, π.χ. καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Οι κόλλες κατατάσσονται ως εξής:

Κατάταξη Ειδών Κόλλας:

• Κόλλες Διασποράς
- Νερού
- Ακρυλικές ή με βάση το Καουτσούκ

• Κόλλες θερμικής Τήξης
- στερεές, που τήκονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής
- με βάση κυρίως το καουτσούκ

• Κόλλες Διαλυτών
- Ακρυλικές ή με βάση το Καουτσούκ
- toll coated by a partner

• UV- Ακρυλικές
- θερμικής τήξης με φωτοαντίδραση
- με βάση κυρίως το καουτσούκ

Μόνιμης Επικόλλησης (Permanent)
Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη κόλλα που χρησιμοποιείται σε αυτοκόλλητες ετικέτες και, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μόνιμη (δηλαδή, όταν εφαρμόζεται με πίεση, δεν μπορεί να αφαιρεθεί). Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται συνήθως όταν οι πληροφορίες είναι σημαντικές και δεν πρέπει να καταργηθούν ή να αλλάξουν. Η κόλλα έχει διάρκεια ζωής περίπου 12 μήνες (υπό κανονικές συνθήκες). Αυτές οι συνθήκες θα είναι σε δροσερό ή ξηρό περιβάλλον για τις περισσότερες εφαρμογές.

Προσωρινή/Αφαιρούμενη – Κολλάει/Ξεκολλάει (Removable)
Αυτή είναι μια λιγότερο κοινή κόλλα και, όπως υποδηλώνει το όνομά της, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την επιφάνεια στην οποία έχει εφαρμοστεί. Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται συνήθως στο προωθητικό μάρκετινγκ (π.χ. ετικέτες προσφορών/εκπτώσεων), καθώς οι ετικέτες με πληροφορίες για τις τιμές πρέπει να αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν σημάδια και υπολείμματα κόλλας, πάνω στα προϊόντα, στα ράφια κ.ά. Όταν η κόλλα αφήνεται να καθίσει για καιρό, ωστόσο, γίνεται πιο δύσκολη η αφαίρεσή της δίχως να μείνουν σημάδια.

Αναλόγως λοιπόν με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για το είδος της αυτοκόλλητης ετικέτας που θα χρειαστείτε.Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις βιομηχανικές αυτοκόλλητες ετικέτες, απευθυνθείτε σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, αντιπροσωπεύοντας διεθνείς οίκους με μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE