Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΑΚΗ • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΑΚΗ • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Αισθητική Οδοντιατρική από τον Στέλιο Χατζάκη • Χειρουργός Οδοντίατρος

Χαμογελάτε συχνά; Αν ναι, τότε είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη. Στην αντίθετη περίπτωση μια επίσκεψη σε έναν αισθητικό οδοντίατρο θα σας κάνει να αλλάξετε για πάντα στάση ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελάσουν διότι θεωρούν ότι χαμογελώντας περνούν αρνητικά μηνύματα στους γύρω τους. Έτσι μετατρέπονται σιγά-σιγά σε σκυθρωπούς ανθρώπους ή σε ανθρώπους με «σφιγμένο» χαμόγελο.

Η αισθητική οδοντιατρική είναι συνδυασμός επιστημονικής γνώσης, δεξιοτεχνίας, τέχνης και καλλιτεχνίας με προσπάθεια ρεαλιστικής προσέγγισης στην τελειότητα. Απώτερος στόχος της αισθητικής οδοντιατρικής είναι η καλύτερη δυνατή βελτίωση της εμφάνισης προκειμένου να διορθώσει μόνιμα και ανώδυνα αυτές τις ατέλειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το χαμόγελό μας δεν εκπέμπει αυτά που νιώθουμε. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο τα άτομα τα οποία σκέφτονται να υποβληθούν σε κάποια επέμβαση, να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες και βέβαια να είναι συναισθηματικά ώριμα.

Η βελτίωση, η οποία επιτυγχάνεται στην εμφάνιση μετά από επιτυχημένη αισθητική επέμβαση, είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει ψυχολογικά το άτομο αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του, την αυτοεκτίμηση του και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ο οδοντίατρος είναι γιατρός δεν είναι μάγος έχει την ηθική δέσμευση να εγγυηθεί ότι γνωρίζει να πραγματοποιεί σε υψηλό βαθμό την επέμβαση, την οποία αναλαμβάνει και να υποσχεθεί ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να λύσει με επιτυχία το αισθητικό πρόβλημα του. 

Εκείνος που επιθυμεί να υποβληθεί σε αισθητική διόρθωση ή βελτίωση της εμφάνισης του, αλλά θέτει ανέφικτους στόχους, δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτός για επέμβαση. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο βαθμός επιτυχίας μιας επέμβασης εξαρτάται όχι μόνο από την γνώση και τις ικανότητες του οδοντιάτρου αλλά και από τη συνεργατικότητα  την οποία θα επιδείξει ο ασθενής.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE