Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών o Αντώνης Ρέμος έκλεισε το 2006 τα πρώτα 10 χρόνια της πορείας του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Έπειτα από πολλά χρόνια αποχής από τις συναυλίες, το καλοκαίρι του 2007, ο Αντώνης Ρέμος θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη τουρνέ σε όλη την Ελλάδα.

Είκοσι πέντε πόλεις στην Ηπειρωτική αλλά και την νησιώτικη Ελλάδα θα φιλοξενήσουν μια μοναδική μουσική παράσταση, μία υπέροχη συναυλία. Μια άρτια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με την υψηλότερη ποιότητα ήχου και εικόνας. ‘Ένα μοναδικό υπερθέαμα που παρόμοιο του δεν έχει παρουσιαστεί, μέχρι σήμερα.

Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

«Ετσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Το κέρμα», «Ητανε λάθος μου», «Ελα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Εκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Εγώ είμαι εδώ», «Μη φύγεις», «Δεν έχω που να πάω», «Θα’πρεπε», «Που να΄σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα γεμίσουν τις νύχτες του φετινού καλοκαιριού.

Ο Αντώνης Ρέμος θα παρουσιάσει σε αυτές τις συναυλίες και ένα νέο συγκρότημα από την πατρίδα του την Θεσσαλονίκη, τους Ονιράμα που κάνουν ήδη τα πρώτα τους βήματα με μεγάλη επιτυχία.

Η περιοδεία ξεκινά με δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, τις οποίες διοργανώνει η Cretan Art Productions, στις 29 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανιών και συνεχίζεται την 1η Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, στις 4 Ιουλίου στα Γιάννενα, στις 6 Ιουλίου στην Λάρισα, στις 11 Ιουλίου στην Λαμία, στις 14 Ιουλίου στην Ρόδο, στις 18 Ιουλίου στην Χαλκίδα, στην 1 Αυγούστου στην Κύμη, στις 3 Αυγούστου στην Νέα Κίο, στις 5 Αυγούστου στην Ζάκυνθο, στις 7 Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία, στις 9 Αυγούστου στην Κατερίνη, στις 11 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη, στις 13 Αυγούστου στην Καβάλα, στις 15 Αυγούστου στην Χαλκιδική, στις 18 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο, στις 23 Αυγούστου στην Πτολεμαϊδα, στις 25 Αυγούστου στο Νυμφαίο Φλώρινας, στην 1 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, στις 6 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες, στις 8 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Την σκηνοθεσία και την οπτική υποστήριξη των συναυλιών έχει αναλάβει ο μοναδικός Κώστας Καπετανίδης.

Μεγάλος χορηγός των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου είναι η Νο1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα η VODAFONE.

Χορηγοί επικοινωνίας των συναυλιών η ALPHA TV , περιοδικό ΟΚ! το περιοδικό το ράδιο Σφέρα 102,2, τοESQUIRE και το MAD TV.

Παράλληλα κυκλοφορεί και το άλμπουμ Remos in Concert από το Mad Secret Concert που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 στο γήπεδο της ξιφασκίας στα Ολυμπιακά Ακίνητα. 12 τραγούδια γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου διασκευασμένες μουσικά από το συγκρότημα Ονιράμα και τραγουδισμένες από την μοναδική φωνή του Αντώνη Ρέμου.

Σημεία προπώλησης για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στα Χανιά:

ΧΑΝΙΑ: VIRGIN MEGASTORE - LA CI DO - MUSIC CENTER
ΡΕΘΥΜΝΟ: MUSIC INN - STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 9,80
+ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τιμή εισιτηρίου 20€
Σημεία προπώλησης για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Ηράκλειο:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: VIRGIN MEGASTORE - ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ - IRAKLION BOWLING CENTER – 18-ΤΡΙΑΝΤΑ MAGAZINE
ΣΗΤΕΙΑ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΝΟΤΕΣ - ΜΕΛΩΔΙΑ ΔΙΑΚΕΝΙΣΑΚΗΣ
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ PROGRESSIVE - ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ LINKS
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ: PUERTO BAR CAFE - ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ TOP TEN
+ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Τιμή εισιτηρίου 20€ , V.I.P. 35€
(Για κρατήσεις V.I.P. εισιτηρίων τηλεφωνήστε στα γραφεία της Cretan Art Productions στο τηλ. 2810-301392).

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΚΡΗΤΗ TV - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ - 18 ΤΡΙΑΝΤΑ MAGAZINE - BEST MAGAZINE - DAY & NIGHT

MAGAZINE - ΡΑΔΙΟ 9,84 - STAR FM 87,7 - ANTENNA RADIO 97,1 - ΡΥΘΜΟΣ FM 97,4 - STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 9,80 - ΑΣΤΡΟ FM 96,4 - TEAM FM 102 - ΛΑΤΩ FM 103,3 - ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ 92,3 - MADNESS 95 - PLANET FM 90,6 - STYLE 100 - MELODY 88 - ΣΗΤΕΙΑ 95,5.


Χορηγοί: "S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ" - ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ MANAGEMENT "TRINITY" - "ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ" - "MINOAN LINES".

Οργάνωση Παραγωγής: Cretan Art Productions



 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE