Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ATHENS GSM

ΤΟ ATHENS GSM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σε ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις στις 8 & 10 Οκτωβρίου

- Κάντε κλικ δεξιά στο εικονίδιο για να κατεβάσετε την παρουσίαση

Ηράκλειο, 25 Σεπτεμβρίου 2007 – Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για τις νέες προοπτικές στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών επιχειρήσεων, ο οργανισμός επιχειρηματικών σπουδών ATHENS GSM πραγματοποιεί την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007, στο Ηράκλειο, και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στα Χανιά, ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις για τις νέες εξελίξεις στην πρακτική και την εκπαίδευση της διοίκησης επιχειρήσεων.

Η ενημερωτική συνάντηση του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (αίθουσα Πασιφάη) και των Χανίων στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στους επιχειρηματίες και τα στελέχη των κρητικών επιχειρήσεων, που συνιστούν μία αγορά με ιδιαίτερη δυναμική και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν οι νέες προκλήσεις κι ευκαιρίες του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος, η διεθνής επιχειρηματική κουλτούρα και το πώς τα στελέχη των κρητικών επιχειρήσεων πρέπει να αναλάβουν στρατηγικό ρόλο για να διεκδικήσουν την επαγγελματική επιτυχία, αποκτώντας νέες γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες, μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα MBA και MSc.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν, επίσης, τα διεθνώς καταξιωμένα προγράμματα DBA, MBA και MSc του Nottingham Trent University, που στη χώρα μας υλοποιούνται αποκλειστικά από το ATHENS GSM, στα ελληνικά, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το Nottingham Trent University διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα business schools της Μεγάλης Βρετανίας και είναι πρώτο σε απορρόφηση αποφοίτων από την αγορά εργασίας, με ποσοστό 97,7% (HESA, Ιούλιος 2006).

Υπενθυμίζεται ότι, από τα 3.500 μέλη που αυτή τη στιγμή απαριθμεί το ισχυρό δίκτυο αποφοίτων του ATHENS GSM, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αντιστοιχεί σε στελέχη της κρητικής αγοράς. Ένας σημαντικός αριθμός αποφοίτων του σήμερα βρίσκεται σε ηγετικές θέσεις των μεγαλύτερων κρητικών επιχειρήσεων, συνιστώντας μία δυναμική επιχειρηματική κοινότητα, που διαμορφώνει το αύριο της κρητικής αγοράς και των επιχειρήσεών της.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις του ATHENS GSM θα ξεκινούν στις 18:30 με ελεύθερη είσοδο για τους επιχειρηματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να την παρακολουθήσουν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο Κέντρο Πληροφοριών Κρήτης με την κυρία Όλγα Μανουρά στο τηλέφωνο 2810 239877.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE