ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι και σοτάρουμε το σχοινόπρασο. Μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε όλα τα θαλασσινά, καθαρισμένα και καλά πλυμένα. Τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και τα μαγειρεύουμε για 10-12 λεπτά. Βράζουμε τις πένες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε, τις ανακατεύουμε με λίγο λάδι και τις σερβίρουμε μαζί με τα θαλασσινά.
πηγή Κallimanis.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|