ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζουμε τον κιμά με το πάχος σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε και το μαϊντανό και αφού βρέξουμε τα χέρια μας με νερό ή κρασί πλάθουμε τους κεφτέδες μεγάλους και τους πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Λειώνουμε το βούτυρο, αλείφουμε τη σχάρα και τους κεφτέδες μ’ ένα πινέλο και όταν η σχάρα ζεσταθεί τους βάζουμε και τους ψήνουμε και απ’ τις δυο πλευρές αλείφοντάς τους κατά διαστήματα με βούτυρο. Σερβίρονται σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ και σαλάτα εποχής.
πηγή Gmallos.tripod.com |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|