Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFE & STYLE arrow ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ Ο GEORGE CLOONEY

ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ Ο GEORGE CLOONEY

Άσχημα μαντάτα για τις χιλιάδες θαυμάστριες του George Clooney. Ο πιο διάσημος μέχρι σήμερα εργένης του Hollywood ''σφραγίζει'' τη σχέση του με την αγαπημένη του Sarah Larson.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αγαπημένη του Mr Martini να βρίσκεται σε διαδικασία... μετακόμισης στο διαμέρισμα του Clooney στη Νέα Υόρκη. Όταν βεβαίως η ίδια ρωτήθηκε εάν θα συζεί πλέον με τον έρωτα της ζωής της, όπως τον αποκαλεί, εκείνη αρκέστηκε να απαντήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο George έχει γοητευθεί τόσο πολύ από την 29χρονη πρώην σερβιτόρα που δεν κάνει βήμα χωρίς εκείνη και τη θέλει στο πλάι του σε κάθε προσωπική και επαγγελματική του στιγμή.


Μάλιστα στενός συνεργάτης του διάσημου ηθοποιού δήλωσε στο περιοδικό National Enquirer: "Η Sarah είναι με το George έτσι κι αλλιώς, άρα το ένα συνεπάγεται το άλλο. Επιπλέον, εκείνος τη θέλει να είναι δίπλα του, του αρέσει αυτό. Τον έχει κάνει πολύ ευτυχισμένο και κυρίως τον κρατά ήρεμο χωρίς να τον αγχώνει. Είναι πολύ σωστή στον τρόπο που του φέρεται. Και είναι αυτό ακριβώς που εκείνος χρειάζεται αυτό το διάστημα".

Η δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια ο Clooney ότι δεν είναι ποτέ στο σπίτι του και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες το σιχαίνονται, δεν φαίνεται να απασχολεί και τόσο τη νεαρή συνοδό του, η οποία σίγουρα αποτελεί μία από τις πλέον μακροχρόνιες σχέσεις του. Και όχι μόνον αυτό, αλλά φαίνεται πως δεν έχει κανέναν σκοπό να τη διακόψει κιόλας.

Μάλιστα, εκτός από τα πράγματα που μετέφερε στο σπίτι του, ο Clooney της διέθεσε μια ολόκληρη ντουλάπα γεμάτη με ολοκαίνουρια ρούχα, τα οποία όχι μόνον της αγόρασε ο ίδιος, αλλά της γνωστοποίησε ότι θα μπορεί να τα έχει μόνιμα στο Manhattan, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να φτιάχνει βαλίτσες κάθε τόσο. Λεπτομέρεια: Έχει δώσει στη Sarah όλο το... ελεύθερο να χρησιμοποιεί τις πιστωτικές του κάρτες όποτε και όσο εκείνη επιθυμεί.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τον ερωτεύθηκε...

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE