ΣΝΙΤΣΕΛ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι και μαϊντανό.
πηγή SintagesPareas.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|