Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
thivaios_140310.jpg

Ένα  σπάνιο σκηνικό με μελωδίες και τραγούδια που έχουμε λατρέψει ετοιμάζεται να στήσει αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” του Ηρακλείου ο Χρήστος Θηβαίος.

Με το ασύγκριτο προσωπικό του ύφος, το οποίο “πλέκει” μια παθιασμένη ερμηνεία, ο Χρήστος Θηβαίος στήνει μια  μουσική παράσταση αξιώσεων στο θεατρικό χώρο του “Αστόρια” απαλλαγμένο από τις συνθήκες και τις λογικές των νυχτερινών  κέντρων διασκέδασης.

Έτσι ο Χρήστος Θηβαίος ετοιμάζεται να μεταδώσει στους τυχερούς που θα βρεθούν στη συναυλία, το μελωδικό μήνυμα του με την αισθητική που τόσα χρόνια τώρα έχει καθιερώσει και έχει δουλέψει αριστοτεχνικά.

Συνήθης  ύποπτος των ανατροπών ο Χρήστος Θηβαίος ενσωματώνει το πανόραμα των μουσικών αναφορών του σε μια ατμοσφαιρική συναυλία που θα τον φέρει περισσότερο κοντά στο κοινό του στην Κρήτη, το οποίο για περισσότερες από δυο ώρες θα γίνει συμμέτοχο μιας μουσικής προσπάθειας η οποία σφίζει από δυναμισμό και έμπνευση.

Περισσότερο ώριμος από ποτέ ο χαρισματικός έλληνας τραγουδοποιός, στον οποίο έχουν εμπιστευτεί τραγούδια τους μεγάλοι συνθέτες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Βασίλης Δημητρίου, υπόσχεται μια αξέχαστη συναυλία. 

Ο έλληνας τραγουδοποιός βοηθούμενος και από την θεατρική και ιδιαίτερη ερμηνεία του θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του και επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια. Θα θυμίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των δύο τελευταίων δεκαετιών, όπως τα "Ημερολόγιο", "Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου", "Κόκκινο Θολό Φεγγάρι", «Γορίλα», "Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα", "Μικρή Πατρίδα" και "Άμλετ Της Σελήνης".

Μαζί του οι Δημήτρης Γιαννόπουλος (πνευστά), Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο, ακουστική κιθάρα), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πλήκτρα, βιολί, ηλεκτρική κιθάρα). Ηχοληψία: Χάρης Κρεμμύδας, φωτισμοί Γιάννης Δίπλας. Οργάνωση παραγωγής:Σταμάτης Στεβής.

Η συναυλία θα παρουσιαστεί, εκτός από το Αστόρια, στο Ηράκλειο την Παρασκευή 12/03, στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 13/03, στο κινηματοθέατρο REX και στα Χανία την Κυριακή 14/03, στη μουσική σκηνή Οκτάβα.

Υπεύθυνος επικοινωνίας Σταμάτης Στεβής τηλ. 6976768785
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE