Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΛΟΣ CLUB
sofia_papazoglou.jpg

Η Σοφία Παπάζογλου στις 27 Μαρτίου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή "Μύλος" στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί της ο Μανώλης Καραντίνης.

Η Σοφία Παπάζογλου στο τραγούδι, ο Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν κι ο Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα, γνωστοί για τις πολλές και διαφορετικές καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, ξεκίνησαν προ διετίας ένα κοινό μουσικό ταξίδι, ενώνοντας τις μουσικές τους ανησυχίες και αναζητήσεις.

Δημιουργήθηκε έτσι η μουσική παράσταση «Ένα Παράξενο Ταξίδι» με τραγούδια σημαντικά και αγαπημένα, που όμως ακούγονται ολοένα και σπανιότερα.

Μπλεγμένα με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία και αυτοσχεδιασμούς, συνθέτουν ένα ιδιόμορφο και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα που εκτείνεται από το έντεχνο και το ξένο τραγούδι ως το λαϊκό και την παράδοσή μας.

Η «Παναγία των Πατησίων» του Χατζιδάκι, η «Πρωτομαγιά» του Σαββόπουλου, το «Παλιό το μονοπάτι» του Τσετίνη, το «Un ano de amor» των «Ψηλών τακουνιών», οι «Μοναχικές γιαγιάδες» της Ελένης Βιτάλη, ο «Ποταμός» της Σοφίας, τα «Έρημα χωριά» του Ντάσο, η «Καππαδοκία» του Βασίλη και άλλα ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος τους κομμάτια, πλέκουν την ιστορία αυτού του παράξενου ταξιδιού που ξεκίνησαν οι τρεις συνταξιδιώτες.

Ένα ταξίδι, λοιπόν, με αποσκευές μια φωνή, ένα ακορντεόν, μια κλασική κιθάρα και τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια της ψυχής με τη δική του ιστορία το καθένα, το δικό του προσωπικό ταξίδι, το δικό του αποτύπωμα στον χρόνο όπως τα ερμηνεύουν οι τρεις καλλιτέχνες με τη δική τους ματιά και «ψυχή».

Προσφάτως στην καλλιτεχνική παρέα προστέθηκε, ως συνταξιδιώτης, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης πλουτίζοντας τα ηχοχρώματα της ορχήστρας και συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό και απολαυστικό για τα αυτιά μουσικό τρίο. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση όπου η ψυχαγωγία συναντά τη διασκέδαση.

Σάββατο 27 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή Μύλος Club.

Φοιτητικό εισιτήριο με ποτό 15 €

Τηλέφωνο για κρατήσεις 2810343149

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE