Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RALLY RAID

Το μοναδικό Κρητικό πλήρωμα που θα συμμετέχει στον τριήμερο αγώνα Rally Raid 2010 έχει ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

Οι Μάνος Καστρινάκης - Δημήτρης Αντωνάκης θα εκπροσωπήσουν, τον κρητικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΛΠΑ 4Χ4 2010 καθώς και στο Balkan Rally Raid Cup 2010 που θα διεξαχθεί στη Βόρεια Ευβοια 23-25 Απριλίου.

Θα συμμετέχουν με ένα Suzuki Jimny της ΝΙΒΑΛ Α.Ε και την υποστήριξη του Ι.ΚΤΕΟ Βιστάκης Autovision. Ο αγώνας που διοργανώνει το Off Road Team υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ θα ξεκινησει την Παρασκευή το μεσημέρι από την παραλία στο Πευκί και μετά απο 570 "σκληρά"  χιλιόμετρα στα βουνά της Εύβοιας  θα καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής στο Δημάρχείο της πόλης.

Τον αγώνα θα συμμετέχουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και quads με πληρώματα και αναβάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της κρητικής συμμετοχής είναι κατά πρώτο λόγο ο τερματισμός, αλλά και μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Y.Γ Πλάνα από την προετοιμασία:


Υ.Γ  Κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος κάθε ημέρας θα σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα και την πορεία της συμμετοχής μας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο dimantonak@gmail.com ή στο 6944291930.



 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE