Κλείσιμο
Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων & E-Shop στο Ηράκλειο Κρήτης
Type at least 1 character to search
ΚΟΡΥΦΗ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΣΩΣΤΑ

Με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, δίνουμε ζωή σε κάθε διαδικτυακό σας όραμα. Κατανοούμε ότι κάθε σχεδιαστική επιλογή, εικονοστοιχείο και γραμμή κώδικα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην αφήγηση της ιστορίας σας και στην προσέλκυση του κοινού. Για τον λόγο αυτό, η προσέγγιση μας είναι σχολαστική, διασφαλίζοντας οτι κανένα στοιχείο δεν παραβλέπεται.

ΓΡΗΓΟΡΑ

Εργαζόμαστε επιμελώς, εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις μας για την αποφυγή καθυστερήσεων. Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπος σας δεν είναι απλώς ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργικότητας, αλλα και παραδίδεται έγκυρα. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε ότι το ψηφιακό σας ταξ΄λιδι θα εξελιχθεί απρόσκοπτα χωρίς κανένα εμπόδιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να προσφέρουμε οικονομικές λύσεις που ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό σας, διασφαλίζοντας οτι κάθε ευρώ που δαπανάται συμβάλλει στην επίτευξη μίας ανώτερης ψηφιακής εμπειρίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Κατασκευάζουμε αποτελεσματικούς ιστότοπους σχεδιασμένους να βελτιστοποιούν τις εμπειρίες των χρηστών, ενισχύοντας τις διαδικτυακές τους αλληλεπιδράσεις. Η προσέγγισή μας δίνει προτεραιότητα όχι μόνο στην αποτελεσματικότητα της μετάδοσης δεδομένων αλλά και στη λειτουργική επίδραση κάθε κλικ του χρήστη.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

01
ΑΝΑΛΥΣΗ

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να καθορίσουμε τον σκοπό και την φύση και τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδας σας

02
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το δεύτερο βήμα είναι η αναζήτηση και η ανάλυση του ανταγωνισμού για να μπορέσει η ιστοσελίδα να είναι ανταγωνιστική

03
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Στο τρίτο βήμα σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες των δύο προηγούμενων βημάτων

04
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στο τελευταίο βήμα σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα σας κάνοντας τις τελικές διορθώσεις που θα χρειαστούν πριν δημοσιευθεί

ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα έργα μας έχουν βαθιά απήχηση στο κοινό σας, καθιστώντας τον ιστότοπό σας φάρο για όσους αναζητούν την καινοτομία και την αυθεντικότητα. Μαζί μας, το να ξεχωρίζεις σημαίνει να είσαι αξέχαστος, διασφαλίζοντας ότι η ψηφιακή σου παρουσία δεν θα φαίνεται απλώς αλλά θα θυμάται.

ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία αποτελεί υπόσχεσή μας να διατηρήσουμε την επιχείρησή σας στην αιχμή του ψηφιακού σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Μαζί μας, η καινοτομία σημαίνει εφαρμογή στρατηγικών σχεδιασμού με προνοητικότητα, διερεύνηση νέων τεχνολογιών και υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων για την επίλυση παλαιών προβλημάτων.

ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Αυτή η αρχή έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση ότι ένας πραγματικά εντυπωσιακός ιστότοπος ξεκινά με ένα σαφές, προοδευτικό όραμα. Εμβαθύνουμε στην καρδιά αυτού που στοχεύετε να πετύχετε, κατανοώντας τους στόχους σας, και το κοινό σας.

Μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας!

Άμεση εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό και καθοδήγηση σε ότι και αν χρειαστώ για την προβολή της επιχείρησης μου!

Απίστευτη συνεργασία ότι συμφωνήθηκε έγινε και με το παραπάνω !!

Άμεση ανταπόκριση στο στήσιμο, την λειτουργία και το after sales service του site μας !

Πολύ καλή συνεργασία με άριστο αποτέλεσμα

Ειδικά στην εύκολη και γρήγορη λειτουργικότητα !! Στη συνέπεια που θεωρώ ότι είναι βασική αρετή παίρνουν 10...!!!

Άριστες υπηρεσίες και άμεση υποστήριξη σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής μου.

Όταν απαιτείται, οι τεχνικοί της ENTERCITY, συμβάλουν με τις προτάσεις τους για την βελτίωση και την αναβάθμιση των τεχνικών και προωθητικών χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας της επιχείρησής μου.

Με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η εμπειρία και η πλήρης επαγγελματική κατάρτιση της εταιρείας ENTERCITY έχουν δημιουργήσει την μακροχρόνια άριστη συνεργασία μας. Μας έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη , την αύξηση των πωλήσεων και την αναγνώριση της επιχείρησης μας. Ευχαριστούμε !!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρία.

Άμεση ανταπόκριση, προθυμία, ενημερωμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες και οικονομικές τιμές.

12 χρόνια συνεργασίας

Απαραίτητος Συνεργάτης για την διαδικτυακή μας παρουσία, βρίσκοντας μας άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε ως σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν τις επιχειρήσεις να προβάλλουν, προωθούν και να πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες απευθείας στους καταναλωτές.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Οι τουριστικοί ιστότοποι χρησιμεύουν ως πύλες εισόδου για να εξερευνήσετε, να σχεδιάσετε και να κλείσετε ταξιδιωτικές εμπειρίες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BLOG

Πρόκειται για πλατφόρμες για τη δημοσίευση άρθρων, απόψεων ή ενημερωτικού περιεχομένου και γενικότερα υλικού αρθρογραφίας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ PORTFOLIO

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες για να προβάλλουν τη δουλειά, τις δεξιότητες και τα έργα ατόμων (όπως καλλιτεχνών, σχεδιαστών, φωτογράφων κ.λπ.) ή εταιρειών

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ESTATE

Αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν συνήθως πληροφορίες σχετικά με ενοικιάσεις και αγορές διαθέσιμων ακινήτων ενώ μπορούν να προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες όπως συμβάσεις μίσθωσης.

CUSTOM ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι προσαρμοσμένοι ιστότοποι είναι μοναδικές και εξατομικευμένες πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν συγκεκριμένες απαιτήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία, προβάλλοντας το εμπορικό σήμα, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ιδέες τους σε ένα παγκόσμιο κοινό.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην ψηφιακή εποχή, η κατοχή ενός ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για όποιον θέλει να αποκτήσει παρουσία, αξιοπιστία και προσβασιμότητα στον τομέα του. Για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ένας ιστότοπος είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για την επωνυμία, το μάρκετινγκ και την αφοσίωση των πελατών. Προσφέρει μια πλατφόρμα για να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να μοιραστείτε την εμπειρία σας και να συνδεθείτε με το κοινό σας 24/7.

ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα έξοδα που σχετίζονται με έναν ιστότοπο μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με την πολυπλοκότητα, τη λειτουργικότητά του και το επίπεδο προσαρμογής που απαιτείται. Οι βασικές δαπάνες περιλαμβάνουν την εγγραφή τομέα, τη φιλοξενία ιστοσελίδων, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, τη συντήρηση και τη δημιουργία περιεχομένου.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υπάρχει διακύμανση στον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου. Είτε θέλετε έναν βασικό ιστότοπο είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το πόσο περιεχόμενο πρέπει να καταχωρηθεί και ποιες άλλες δυνατότητες θέλετε να συμπεριλάβετε θα καθορίσουν τον απαιτούμενο χρόνο για την κατασκευή του. Ωστόσο, ο ιστότοπός σας θα είναι έτοιμος σε πέντε έως δεκαπέντε ημέρες.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ